VIDEO REVIEW Mazda 3 – Samurai Kiken’na

Mazda 3 Hatchback (2014)

E unul dintre cele mai arătoase hatch-uri de pe piață. Sobru și tineresc în același timp. Și la fel e și la condus. Se mulează stării tale de spirit, are dublă personalitate. Știu că pentru motorul de 2,2 litri va trebui să plătești cam 1000 de lei la impozit. Mai pui și Casco, RCA și revizii și devine din păcate, un pic mai scumpă la întreținut decât un Opel Astra sau Golf. Dar, dacă vrei altceva, uită-te la Mazda. Chiar și cu motoarele mici, de 1,5 benzină, mașina e vioaie. Stă foarte bine pe șosea chiar dacă suspensia e standard iar la asta se pricepe Mazda foarte bine…

27.000 Euro e varianta de top cu acest motor și cam toate dotările posibile. Cere un test-drive, o să rămâi surprins.

Ultimele articole

Articole recomandate

89 Comments

  1. Buna ,am si eu o intrebare legata de ce telefon este mai perfourmant si sa tina si bateria si in legatura cu un leptop. Ce-mi recomanzi? Eu lucrez in proramare si diverse programe de editat.

  2. Salut George si felicitari pentru test!
    Intr-adevar Mazda 3 este o masina foarte frumoasa, sportiva pentru clasa ei si eleganta.
    Poate sunt subiectiv pt ca acesta a fost criteriul principal dupa care am ales aceasta masina dintr-o jungla de hatch-uri.
    3-ul meu are motor de 2.0 varianta de 165cp si sunt foarte multumit. Este silentios, se conduce lejer la drum lung, dar si destul de agresiv pe drumuri virajate:). Consumul mediu dupa 15000 km sta la 8.3l/100km (80% fiind condusa in Bucuresti)
    Daca mai ai loc de inca o Mazda pe blog, te invit la un test-drive. Masina are toate optiunile posibile (inclusiv radar cruise control, lane assist, franeaza singura in situatii de urgenta la viteze mici) – tehnologii foarte interesante pt un hatch.
    Daca esti interesat, putem comunica pe mail.

    Toate cele bune

  3. Salut George!
    Am de ales intre doua masini si te rog sa ma ajuti. Noua skoda octavia 1,4 tsi si mazda 2,0 l. Ambele la 19 000 euro. Cred ca le doresc noi, sau tu imi recomanzi altceva? Nu suportam motorina (familia). Multumesc anticipat!

  4. Am o Mazda 6 cu motor 2.0 benzina din 2009 si pot spune ca sunt masini reusite.
    Recomand cu caldura orice versiune de Mazda 3 sau 6 pentru toti cei care vor altceva decat masinile germane sau americane.

  5. Concluzi: a 1-a, a 2-a, a 3-a…
    Stii ca dai mult mai multe informatii atunci cand esti singur, nu?
    Nu descurajez colaborarea, in speta cu Marian, este doar o remarca, eventual sa tina pasul cu tine, sa oferiti si mai multe informatii decat o faci singur, nu mai putine.
    Toate cele bune!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.