VIDEO REVIEW Mazda 3 – Samurai Kiken’na

Mazda 3 Hatchback (2014)

E unul dintre cele mai arătoase hatch-uri de pe piață. Sobru și tineresc în același timp. Și la fel e și la condus. Se mulează stării tale de spirit, are dublă personalitate. Știu că pentru motorul de 2,2 litri va trebui să plătești cam 1000 de lei la impozit. Mai pui și Casco, RCA și revizii și devine din păcate, un pic mai scumpă la întreținut decât un Opel Astra sau Golf. Dar, dacă vrei altceva, uită-te la Mazda. Chiar și cu motoarele mici, de 1,5 benzină, mașina e vioaie. Stă foarte bine pe șosea chiar dacă suspensia e standard iar la asta se pricepe Mazda foarte bine…

27.000 Euro e varianta de top cu acest motor și cam toate dotările posibile. Cere un test-drive, o să rămâi surprins.

Ultimele articole

Articole recomandate

89 Comments

  1. George vreau sa te intreb cum sunt cei de la Mazda? Adica daca mergi sa vezi masina iti sugereaza un test drive cu ea? Combustibilul trebuie sa il platesti tu sau ti-l dau ei. Poti sa faci un test drive si mai multe zile?

  2. Salut George,am o rugăminte, imi doresc o mazda 3 din 2010-2011 cu motorul de 2,2 motorină, mi-o recomanzi ? Imi place sa merg unde se poate mai sportiv si am înțeles că motorul de 2,2 este destul de elastic si bine construit. La ce sa ma astept la acesta masina si mai ales la acest motor? Multumesc frumos.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.