108 MEGAPIXELI!! – XIAOMI MI NOTE 10

Rar vine câte un telefon care să ne surprindă. Anul 2019 a fost interesant, însă știam că se poate și mai mult. Xiaomi a lipsit o bună bucată de vreme din studioul nostru însă recent, datorită unor eforturi ale oamenilor care se ocupă acum de acest brand în România, au ajuns la noi nu mai puțin de trei modele diferite. L-am luat la teste pe cel mai interesant din punctul nostru de vedere, cel cu cea mai bună cameră. Xiaomi Note 10 are nu mai puțin de șase camere în total, dacă o iei în calcul și pe cea frontală, iar cea mai mare de pe spate numără ”doar” 108 Megapixeli!

Este cea mai mare cameră de până acum și cu siguranță una dintre cele mai luminoase, dar asta urmează să testăm. Acesta nu este un review complet, ci doar primele impresii despre Xiaomi Note 10. În prezent, telefonul este prins în testul de camere foto și cel de baterie, unde cu siguranță va doborî niște recorduri. Până atunci, video-ul de mai jos reprezintă entuziasmul nostru pentru un telefon bine construit, cu o performanță medie spre bună, însă cu niște atuu-ri greu de bătut. Aici menționez display-ul, camera și chiar bateria imensă de 5260 mAh. Serios acum, unde încape o baterie atât de mare într-un telefon?

A, păi stai că Xiaomi nu s-a uitat atât de mult la grosime ci mai degrabă la ce are nevoie utilizatorul. Nu la ce crede că și-ar dori. Sigur, e interesant să ai un telefon subțire, dar parcă mai bine sună o baterie care să te țină minimum două zile și să se încarce ultra rapid la nevoie.

GALERIE FOTO XIAOMI NOTE 10

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.