Categorie: GADGET

😱😱😱 TELEFONUL CU 2 ECRANE – NUBIA X – [PREVIEW]

Toată lumea își dorește un telefon cu un ecran cât mai mare, care să ocupe cât mai mult spațiu din partea frontală, eventual tot spațiu. Dar ce facem cu senzorii și cu camerele, poate mai vrem și noi un selfie, nu?

Fiecare producător vine cu ideea proprie, unii ascund camerele pe spate și le pun motorașe ca să se ridice, alții fac un telefon cu slide ca pe vremuri, alții chiar renunță la camerele de pe față sau aleg soluția cea mai simplă, notch-ul.

Nubia X este diferit, are două ecrane. Unul normal pe față, de 6 inci și ceva, și altul pe spate, un OLED de 5 inci. Cică doar pentru cameră dar e disponibilă toată interfața android-ului pe el. E distractiv să vezi ce se poate face atunci când îți dorești cu adevărat să scapi de camerele de pe față. În plus, acum 15 ani abia dacă se vedeau niște culori pe ecranele mici ale telefoanelor, acum telefonul este un ecran, pe toate părțile.

Cred că pur și simplu le-a venit ideea de la cineva care stătea cu două telefoane în mână, spate în spate. Poate de aceea are și doi senzori de amprentă. Nu știu, încă nu știu. Vom vedea mai multe dacă mă decid să îl și aduc la teste. Momentan se vinde doar în China cu echivalentul a 600 de dolari.