Categorie: #casabuhnici

UNBOXING & REVIEW – Bosch Zamo – Cea mai mică ruletă deșteaptă

Adică cu laser. Ca să nu te mai întinzi pe toți pereții cu ruleta clasică. Mai ales când nu ai la îndemâna una de 12 metri. Cam atât are în lungime sufrageria mea, cu tot cu bucătăria deschisă desigur. Ai spune că e simplu, și că întinzi ruleta de mai multe ori notând locul unde s-a terminat. Poate. Sau poate că ai multe dimensiuni de măsurat, te grăbești și nu îți permiți nici cea mai mică eroare de măsurare. Aici intervine o ruletă cu laser, sau telemetru cum ii se mai spune. Este extrem de simplu de folosit, funcționează cu baterii și are un singur buton. Cel de măsurare.

Bosch Zamo este numele telemetrului pe care l-am testat mai jos, iar Șoflete a părut foarte mulțumit de ea. Mai ales când măsurătoarea cu aceasta a coincis cu dimensiunile stabilite de el pe proiect. Sigur, există o marjă de eroare și la #casabuhnici. Ne-am asumat-o și acum trăiesc cu niște pereți opuși, cu o diferență de 2mm între ei. Glumesc desigur, 2mm nici măcare nu este considerată o abate, e chiar marja de eroare a ruletei.

Principiul de funcționare a ruletei este simplu. O rază laser iese din capătul acestuia, și este măsurată viteza cu care acesta se întoarce în oglinda reflectoare. Sigur, este luată în calcul și lungimea aparatului. Review-ul și unboxingul lui Bosch Zamo, mai jos. Împreună cu Șoflete.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.