Categorie: Gadget

UNBOXING & GIVEAWAY – Gadget-uri de la Blitzwolf!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vine o vreme când dai iama în studio într-o după-masă de vineri, nu după ce îi promiți soției că mai stai doar cinci minute. Cam atât a durat să desfac al cincilea pachet venit de la Blitzwolf, care conținea desigur mult așteptatele cabluri de generație nouă. Pe care am promis că vi le dau vouă. Aproape pe toate. :D Citește la finalul articolului condițiile de giveaway. Atenție, ce am decis că dau ca premiu sunt accesorii pe care eu și Radu le folosim în fiecare zi și suntem foarte mulțumiți de ele.

Pe masă avem astăzi un aspirator din acela deștept, un robot mai exact, care se plimbă deja prin studio și face curățenie cât cuprinde. Ce mi se pare interesant la el, este că pentru 170 de euro cât costă la ei pe site, știe să detecteze obiectele din cameră cu ajutorul unui sonar. Mai am unul similar acasă, care a fost mult mai scump, și acela trebuie să dea cu capul de toate picioarele de la scaune sau de marginea patului, ca să înțeleagă că nu poate trece pe acolo. Și nici nu ține minte ulterior că zona respectivă se lasă cu dureri de cap. O să îl chinuim pe aici vreo lună de zile și apoi vă spunem dacă merită sau nu. Aspiratorul este de aici!

Al doilea obiect este o simplă lanternă cu două intensități luminoase și care știe să dea și flash-uri. Sau poate fi folosită pe post de indicator luminos dacă vrei să semnalizezi aterizarea avioanelor. Ori să vopsești una în albastru și alta în roșu și să le legi de fiecare glindă a mașinii. O poți scăpa în apă și nu pățește nimic și funcționează cu două tipuri de baterii, una AA simplă sau cu un acumulator de tip 14500 cu care din păcate nu vine în cutie.  O găsești aici! 

Al treilea pachet sunt o pereche de căști. Fără nici o emoție și fără să mă plătească nimeni îți spun că sunt cele mai puternice căști in-ear pe care le-am testat vreodată. Asta pentru că au două difuzoare în fiecare cască. Se simte atât la greutate dar mai ales la volumul ridicat și la faptul că frecvențele joase predomină și poate chiar deranjează. În funcție de cât de tare asculți muzica în ele. Probabil din cauza lor există acea înștiințare pe cutiile căștilor: ”audiția la volum ridicat poate dăuna pe termen lung urechilor tale”. Căștile sunt acestea!

Al patrulea gadget este unul pe care Radu îl folosește de ceva vreme și de care este foarte mulțumit. Un încărcător de priză cu cinci porturi USB cu încărcare rapidă, al cincilea fiind chiar compatibil QuickCharge 3.0. Așadar, poți pleca în vacanță cu un singur încărcător, și un cablu de priză, și poți încărca rapid până la cinci dispozitive simultan. Sau îl poți ține acasă și gata. Ai un singur loc în care îți încarci gadget-urile. Încărcătorul este de aici!

Am și selfie-stick, dar nu din acela prăpădit ci unul solid. Care se face și trepied, și are și telecomandă detașabilă. Și îți poate ține și telefonul pe verticală dacă tu așa insiști să filmezi. Îl găsești aici!

Mai am ceva, cabluri, multe cabluri. Cele care au ajuns acum câteva zile, precum și cele din seara asta sunt toate compatibile cu încărcarea rapidă, au o mufă solidă îmbrăcată în aluminiu, sunt pe gri sau pe roșu și desigur poți trage cu ele o mașină de o tonă și jumătate. Cică cei de la Blitzwolf chiar au încercat asta deja și nu s-a rupt. Avem pe lungimi diferite, microUSB de 1.8 metri și 2.5 metri, USB-C  de 2 metri și de 2.5 metri și lightning de 1 metru și 2 metri

Cei de la Blitzwolf își și aniversează 11 ani de activitate, la fel ca și cei de la BangGood.

Așadar, giveaway! (Da, așa este, nu prea mă lasă sufletul să le dau, chiar dacă am pungi de cabluri cum spune și Lorena, dar am promis)

Ca să te înscrii trebuie doar să lași un comentariu la acest articol și să dai un share acestui articol pe Facebook cu #buhnici

Vom verifica să știi, atunci când facem extragerea, cel mai probabil peste vreo săptămână sau două. Vedem cum stăm cu timpul.

Sunt cel puțin 20 de premii puse la bătaie, așa că ai sigur o șansă. Câte un premiu de fiecare, asta e regula.

Vom selecta prin Random.org un număr egal cu premiile noastre, vă sunăm pe fiecare și vă întrebăm ce doriți din accesoriile rămase.

Apropo, nu te panica, comentariile sunt moderate. Dacă nu apare, încă nu am ajuns la el.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.