Categorie: Ponturi

Felicitări, aţi câştigat o mare ţeapă!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zilele astea parcă nu mai poţi avea încredere în nimeni şi nimic. Numai ţepe în stânga şi în dreapta. Din fericire eu l-am ascultat pe tata când mi-a spus: Nimeni nu te caută ca să îţi dea ceva gratis!. În această ordine de idei luaţi aminte la o variaţiune pe aceeaşi temă a ţepelor cu cartele Orange.

“FELICITARI- FROM COSMOTE SI WESTERN UNION NR. D-VOASTRA A FOST EXTRAS CASTIGATOR SUMEI DE 2000 EURO. SUNA LA NR. 0767413161 PT. DETALII COD UNIC : AK 99 BK”.

Am sunat, respectivul mi-a spus ca a fost aseara tragerea la sort si s-au acordat cate 50 de premii a 1000 e si 50 a 2000 euro. A spus sa cumpar o cartela pre pay Orange, si in 30 minute sa-l sun si sa-i spun codul de reincarcare, acesta reprezentand comisionul de 1 %. El imi va da atunci codul pt contul de unde sa ridic banii. Bineinteles mi-a mirosit a teapa si am dat un search pe Google. Am observat alte cateva zeci de persoane, care au primit acest mesaj, si le-au incarcat cartelele nenorocitilor astora. Ce ma deranjeaza e ca POLITIA nu face nimic, si mai sunt persoane care iau teapa in continuare de la acesti indivizi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.