Categorie: #casabuhnici

#casabuhnici – Am făcut grătar pe CLT

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Adică i-am dat foc, așa cum ați cerut. Dar puțin diferit. Șoflete și Gogoașă au construit un grătar mare din rămășițele de CLT. Adică din pragurile care trebuiau date jos, i-au pus picioare, desigur la înălțimea bucătarului, iar Chef Dexter s-a pus pe treabă. Ceafă de porc culeasă și asezonată proaspăt, câteva fire de cârnați și ei la fel de proaspeți și niște costiță fără costiță. Adică doar carnea. Pe care le-a tăvălit prin muștar și coriandru de am crezut că vrea să facă sarmale la un moment dat.

Rezultatul a fost delicios, iar pentru cei care nu au avut răbdare să stea o oră cu noi pe LIVE, rezultatul este mai jos. Grătarul a rezistat cu stoinicie, dar primul strat de 20 mm a ars în mai bine de o oră și jumătate. În concluzie, dacă doamne-ferește am un incendiu în casă, și sursa de foc stă lipită de perete vreo oră, se va arde doar la suprafață. Și atât.

Sper că nu v-am făcut o poftă extremă cu atâtea imagini savuroase cu carne. Mai jos aveți și un tutorial pentru un grătar din CLT. Sau orice alt tip de lemn vreți voi să folosiți. Noi ne-am promis că mai facem o sesiune de genul, când terminăm în totalitate #casabuhnici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.