Black Friday la amenajarea interioară – -30% pe StartCasa

Noi, oamenii de rând, pur și simplu alegem niște obiecte de mobilier sau decorative care ne plac, le aducem acasă și le găsim un loc. Nici unul dintre noi nu se gândește la tot ansamblul vizual, culori, texturi. Nu avem ca referință decât mobilierul din Ikea, Mobexpert și ce vedem pe Pinterest la Americani. Atât.

Așadar, nu mai bine lăsăm specialiștii să se ocupe de acest aspect? Dacă nu îi știți pe cei de la Start-Casa am vorbit aici cu ei și vă explicăm exact cu ce se ocupă. Pe scurt, sunt o echipă mare de arhitecți și designeri cu experiență care pot reamenaja orice fel de spațiu. Consultanța lor este mult mai accesibilă decât dacă ai angaja un designer de interior dedicat proiectului, iar acum de Black Friday îți pot oferi toate sugestiile și planurile de amenajare pentru o cameră, de la 490 de lei. Pentru pachetul minim.

Ei vând acum trei pachete de design interior cu preț pe cameră, Fresh Casa, Perfect Casa, Dream Casa. Pachetul Perfect Casa ajunge de Black Friday la 690 lei de la 990 lei și Dream Casa este doar 1090 lei de la 1590 lei. Pentru ultimul pachet, cel mare, primești chiar și planul complet pentru mobilierul la comandă, ce și de unde să cumperi și vei vorbi față în față și cu designer-ul, la tine acasă, ca să stabilești toate detaliile. Câteva exemple de proiecte concepute de ei, găsești în fotografiile de mai jos.

Intri doar la ei pe site, pe startcasa.ro comanzi, achiți cu cardul și alegi tu când începi amenajarea. De preferat după ce repari bugetul afectat de criza numită Black Friday.

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.