Super Unboxing de becuri LED RGB℗

Dacă nu ai văzut primele două clipuri din seria de iluminat îți recomand să arunci o privire aici și aici. Te vor ajuta să alegi mult mai bine becurile pentru acasă, sau chiar și pentru birou, atunci când stai în fața raftului din magazin cu zeci de modele.

Astăzi însă ne concentrăm asupra seriei Hue, care îmi place mie atât de mult. Vorbesc la plural pentru că îl am lângă mine pe Florin, specialistul de la Philips, pe care îl mai trag de limbă să aflu și eu noutățile :)

Philips Hue este pe scurt o serie de becuri și accesorii care se conectează la WiFi și pot fi controlate de pe smartphone. Poți sp le aprinzi, să le stingi, să le controlezi intensitatea luminoasă și pentru cele RGB chiar și culoarea. Și știu chiar și mai multe decât atât.

Astăzi am aflat de exemplu că acel Starter Kit vine acum în mai multe combinații. Becuri care pot fi doar controlate în intensitate, altele la care se poate schimba și temperatura de culoare și cele pe care le știm deja, vârful de lance, cu ”doar” 16 milioane de culori.

Mai avem pe lângă acestea zeci de accesorii, prelungitoare pentru favorita mea, banda led Hue, și întrerupătoare portabile ce nu au nevoie de curent. Sau de baterie. Exact, un întrerupător care generează suficient curent doar prin apăsarea lui, ca să dea o comandă wireless către becurile conectate.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. Buna seara!
    Am văzut videoclip-ul de pe youtube cu pegas-ul suprem aș dori sa va ajut cu această provocare…
    Nu sunt youtuber dar vreau sa încep odată cu provocarea data de dumneavoastră…
    Sunteți de acord !
    Promit ca voi descărca bateriile in cel mai scurt timp..!

  2. salut george
    cum functioneaza mai exact intrerupatorul( telecomanda)
    intrebarea este daca ai nevoie de una pentru fiecare bec sau aceeasi telecomanda o poti folsi pentru toate becurile

  3. George ai casa pasiva dar nu stiu daca ai citit ceva despre smogul electromagnetic. Folosesti Wifi, poate ai prin zona vreo antena GSM … Tehnologia 5G odata aplicata va fi prea tarziu pentru sanatatea multor oameni. Pana la noi teste suntem doar niste cobai ce stiu teoria.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.