TE-AM ȘTERS!

Te-am șters! Nu este vina ta, legislația GDPR care a intrat în vigoare astăzi este responsabilă de acest lucru, și este în favoarea ta.

Este pentru ca tu să poți sta liniștit că toți cei care au preluat date de la tine în ultimii zece ani să te șteargă din bazele lor de date. E un fel de unsubscribe pentru toată lumea, o foaie nouă, curată, pe care să îți notezi tu doar lucrurile de interes pentru tine.

Probabil că ai primit nenumărate mailuri până acum pe această temă. Unii se rugau de tine să le răspunzi ca să te păstreze în baza de date și să îți trimită newslettere, iar alții, în mod ilegal îți spuneai că dacă nu vrei să mai primești informații de la ei poți să dai unsubscribe.

Noi te-am șters pentru că așa este cel mai frumos. Nu avem nevoie de datele tale, nu le-am folosit decât pentru a contacta câștigătorii la giveaway și ca să îți trimitem destul de rar informații despre ce scriem noi pe site.

Dacă vrei să te înscrii din nou la newsletter, ți-am pregătit o nouă pagină prin care poți face asta. Introduci doar adresa de mail și dai subscribe. De asemenea, poți să ne urmărești de aici pe Facebook, Instagram și YouTube.

Dacă nu vrei, nu e nici o problemă, înțelegem că nu prea folosești mailul, dar știi unde ne găsești!

Facebook: https://www.facebook.com/gbuhnici/

Instagram: https://www.instagram.com/gbuhnici/

YouTube: https://www.youtube.com/user/gbuhnici

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.