ZHIYUN SMOOTH 4 – Poate cel mai bun stabilizator pentru telefon?

Am testat destule astfel de gadget-uri până acum și cu siguranță mai am multe de văzut. Zhiyun Smooth 4 este însă printre cele mai bune stabilizatoare pentru smartphone. Și da, iau în calcul și noul DJI Osmo Mobile, cel care merge și pentru instagram. Am să îți spun pe scurt și de ce.

Nu are baterie detașabilă însă cea internă rezistă cu succes 12 ore de folosire continuă. Depinde acum de cât de mare și de greu este telefonul cu care vrei să îl folosești. În plus, se încarcă și rapid prin USB-C.

Are montură pentru trepied și vine cu un mini trepied în pachet, ca să îl poți lăsa jos chiar și atunci când este pornit. Nu poți face asta cu nici un Osmo, toate au capacul de baterie acolo. Chiar mă bucur că s-a gândit cineva la asta.

Are un control foarte fin de zoom și o aplicație în setările căreia ai toate șansele să te pierzi. Este și pentru începători dar și pentru cei mai avansați care chiar vor să îl calibreze și regleze după bunul lor plac.

I l-am lăsat pe mână lui Răzvan care poate acceptă provocarea și îl va folosi mai ales pentru instastory-uri. Am văzut câteva scurt-metraje pe instagram și știu că se pot realiza lucruri frumoase, mai ales cu un astfel de stabilizator.

Ultimele articole

Articole recomandate

10 Comments

  1. Salut! Mulțumesc pentru review ul acestui stabilizator, as fi interesant sa cumpăr unul, dar mai întâi trebuie sa îmi cumpăr telefonul cu care îl voi folosi, ocazional. Aici apare o mica problema: nu știu ce telefon să aleg intre p10 lite și Xiaomi mi a1. NU te pun sa alegi unul dintre ele (pentru că știu că primești astfel de mesaje des), dar as fi incantat daca ai aduce un Xiaomi mi a1 pe masa de review. Mulțumesc și numai bine!

  2. Salut George. Pai…in test m-ar interesa cam tot ce se poate conecta la un FiioX7II, de exemplu un sistem 5.1.
    Datorită clipului tau „Audiofilia boala grea” din categoria „Banii mei minte nu are” am cedat tentației și acum mă bucur aproape zilnic de ce poate un fiioX7II cu F9Pro. MULTUMESC GEORGE și pt clipul cu NineBot MiniPro. Poate urmează în studio și un NineBot One Z …
    Îți mulțumesc pt tot ceea ce faci.

  3. Osmo 2 e din plastic pentru a fi mai usor de tinut in mana, chiar daca pare mult mai fragil decat aceesta. Am filmat cu el in conditii destul de grele(vant puternic de la ocean) pentru un gadget cu o sensibilitate crescuta si s-a descurcat excelent. Bateria tine doua zile, in conditiile in care faci 4-5 filmari pe zi plus fotografii panoramice care utlilizeaza motoarele. pretul de 130$ a fost unul decent, softul de oferit de DJI este mai mult decat mi-as dori, avnd la dispozitie o multime de setari. Mi-ar placea sa vad un review al tau despre Osmo 2, chiar iti urmez sfaturile despre tehnologie si device-uri de cele mai multe ori.

  4. Salut. Multumim pentru review.
    Si azi de Sf Gheorghe , la multi ani, sa ne traiesti cu numele. Sanatate, bucurii, liniste, pofta de viata si de munca.

  5. Gadgetul respectiv pare sa aplice o stabilizare bunicica
    si arata bine, insa trebuia testat pe strada in mers.
    Asa am vedea clar de ce e sau nu in stare.
    Cea mai importanta ar fi functia de „follow” daca are asa ceva in soft.
    Adica sa urmareasca si sa pastreze incadrat un obiect sau fata unei persoane
    chiar daca ne miscam mana in care avem stabilizarorul in alta directie!
    Oricum, tinand cont ca a fost mai mult un unboxing decat un review…
    e normal ca inca nu l-ati putut testa pe deplin.
    Mai util ar fi un review la ceva stabilizatoare pentru camere DSLR;)

  6. Buna seara. Am cumparat si eu acest gimbal dupa ce am vazut prezentarea voastra. Intampin cateva probleme si am nevoie de ajutorul vostru. Am folosit gimbalul atat cu samsung s8+ cat si cu samsung note 8 si am aceleasi probleme.
    1. Atunci cand selectez optiunea RES , nu î-mi apare decat 720p/30fps si 1080p/30fps. Nu am alte optiuni ca 4k cum am vazut la voi (pe camera din spate).
    2. Atunci cand selectez CAMERA si aleg 3x3PANO si dau poza, desi gimbalul se misca in trei planuri de inclinare, poza finala este constituita doar din planul central.
    Intrebarea mea este: Este o problema de necompativitate cu aceste telefoane sau gimbalul meu are o problema? Astept raspunsul vostru, ca sa stiu daca il returnez sau il schimb. Multumesc frumos.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.