UNBOXING & REVIEW – BenQ BL2711U – 4K Accesibil pentru profesionști

BenQ_BL2711U_Monitor_4K_review_Unboxing_Buhnici

Când spun profesioniști mă refer la cei editori video, editori de imagine sau creatori de conținut grafic. Cei care au nevoie de culori cât mai apropiate de realitate și de o definiție foarte bună a panoului. Când spun accesibil, mă gândesc la sume sub 1000 de euro, nu 2500 cât costă un monitor care se intitulează „Profesional”. Pe EIZO și NEC i-am scos din discuție tocmai din acest motiv, sunt foarte scumpe și parcă de diferența de preț aș mai lua încă un computer la montaj.

BenQ BL2711U este modelul pe care îl testăm astăzi, și care m-a impresionat tocmai prin performanțele bune și prețul foarte bun pentru ceea ce oferă.

La prima vedere pare un monitor așa mai vechi, mai pentru bătrâni, însă aici nu carcasa acestuia este importantă ci funcționalitatea. Imaginează-ți dacă era un negru lucios, de fiecare dacă când puneai mâna pe el să îl ridici în înălțime la maximum 140mm, să îl rotești la 60 de grade sau chiar să îl pivotezi la 90 de grade. Da, poate face toate aceste mișcări, îți poate ține căștile pe suportul dedicat de pe piaciorul acestuia, și în plus poți conecta la el cam tot ce vrei tu. Fie pe HDMi 2.0 fie pe DisplayPort.

Este 4K, pentru că aveam nevoie de așa ceva la montaj, și la capitolul culori este monitorul nostru de control. Da, știu, mai avem de făcut niște reglaje la camere, vin și acelea.

Așadar, ce părere ai? 4K cu un panou foarte bun la doar 3000 de lei. Merită? Eu zic că da. Mă gândesc deja la al doilea.

Ultimele articole

Articole recomandate

23 Comments

  1. HAA eu am dat primul like :)) . Cel mai util canal de YouTubeRO. Mereu inainte de a cumpara ceva verific daca Buhnici a facut vreun review la acel lucru. Multumesc pentru toate video-urile si informatiile . Keep it up the good work !

  2. Salut George! Vroiam sa te intreb, ce monitor imi recomanzi pentru pc-ul Asus rog G20CB chiar nu stiu da sa nu fie asa de scump :))) e de pe emag poti sa imi recomanzi tu?

  3. Salut Gorge am şi eu o întrebare !Am un telefon samsung galaxy j5 2016 şi aztăzi dimineața mia dat să îl actualizez !Cănd se opreşte telefonul îmi dă eroare şi nu mă lasă să actualizez telefonul ! Mulțumesc frumos!

  4. Salut George. Legat de giveway-ul după Cavaleria . Dacă sunt deja înscris de când a apărut primul giveway. Trebuie să mă înscriu încă odata pentru următorul?

  5. Salut George , ai idee cam cand s-ar lansa si la noi Nubia z11? Ti-am vazut reviewul atunci cand l-ai lansat si am tot asteptat , dar nici urma de telefon pe la noi prin tara.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.