UNBOXING & REVIEW – TomTom GO 5200 cu WiFi – GPS-ul absolut, aproape

tomtom_go_5200_review_buhnici_unboxing_gps_internet

Să recunoaștem, dispozitive GPS găsim pe toate drumurile. Chiar și în telefonul tău. Probabil cel mai utilizat ”GPS” este Waze. Asta pentru că e și cel mai activ pe internet, și știi exact unde s-a răsturnat camionul acela la 5 dimineața la Pârâul Rece, și că vei sta cel puțin vreo oră ca să treci de situația respectivă. (poveste adevărată)

TomTom este unul dintre pionierii dispozitivelor GPS, și mai nou concurează chiar cu Waze. TomTom 5200 Go WiFi este exact produsul pe care mi-l doream de multă vreme. Într-un fel….

Are un hardware bun, necunoscut însă merge bine, răspunde foarte rapid la comenzi și face doar un singur lucru, navighează. Pentru cei care circulă des, mai ales în afara țării, știu că este important ca GPS-ul să fie fiabil. GO 5200 afișează informațiile de care ai nevoie, e rapid, iar harta este completă. Bine, în proporție de 98% pentru România însă este suficient. Nu sunt ei de vină că la noi se construiește fără aprobări și nu dețin informațiile de actualizare.

Totuși, aici este punctul lui forte. Are o cartelă SIM GSM cu date, prin care primește toate update-urile posibile legate de trafic, camere de viteză și alte date. Traficul e gratuit, suportate de TomTom și funcționează în toate țările.

Îl poți achiziționa de aici și de aici.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

42 Comments

  1. Imi place tomtom am 6200 pot spune ca este un gps foarte bun si foarte cunoscut în toată lumea mai putin la noi in romania ce nu imi place este k nu are limba română asta este singurul motiv

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.