VIDEO – iHunt Freedom – Vânează libertatea?

iHunt_Freedom_Smartphone_ieftin_review_video_photo_buhnici

Dacă așa spune eu nu îl pot contrazice. Există și un sâmbure de adevăr în numele acestui smartphone, și sper că referința mea este corectă. De ce să alergi după telefoane de 4000 de lei când poți să îți iei unul de 400 de lei, chiar o idee mai ieftin, și să fii liber! De credite, de datorii, poate chiar și de abonament.

Merge Facebook pe el, Candy Crush, poți să dai telefoane și să trimiți SMS-uri. Apropo, sper că nu mai trimiți SMS-uri, ai cel puțin 10 aplicații de mesagerie online la prima căutare în magazinul de aplicații. Și sunt gratis.

Sigur, nu o să poți rula Asphalt 15 (nici nu știu câte mai sunt) și nu pot compara camera foto cu cea a unui DSLR așa cum face Samsung, Microsoft și Apple, dar e 375 de lei. Ai nevoie de mai mult?

Poți pune în el două SIM-uri, și încă un card microSD de 32 GB, carcasă de protecție are în pachet, folie pe ecran: check!

În concluzie, iHunt Freedom este probabil cel mai ieftin smartphone pe care l-am testat anul acesta și mai vine și cu garanție și factură, nu ca altele, UMI de exemplu, pe care le-am luat din China. Review-ul video complet, mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

147 Comments

  1. Buna d-le Buhnici, am si eu un Ihunt Freedom care are o problema, se activeaza datele singure si nu reusesc sub nici o forma sa fac sa nu se mai activeze, am avut si allview si foloseam aceleasi aplicatii tot cu android 5.1 dar nu avea probleme. Ce sa fac?
    Multumesc!

    p.s. In rest e ok telefonul si imi place mult, merge si se aude excelent pt pretul mic pe care il are.

    • Mai încearcă să vorbești cu ei, sunt sigur că e o neînțelegere la mijloc. Și chiar dacă te simți nedreptățită, vorbește frumos. Te rog. Dacă îi înjuri aici nu vei rezolva nimic. Am cules comentariile tale din spam.

  2. Salut!mi am achizionat acest telefon la doua saptamani dupa ce l ai prezentat…intradevar merge destul de bine dar cu o singura problema…se activeaza netul singur si cant il tii activat apare o alta adresa apn cmnet si nu mai merge deloc….trebuie sa resetez de fiecare datele apn…multumesc frumos…astept raspuns la aceasta problema

  3. Salut !
    Mi-am cumparat acest telefon in urma vizionarii review-ului. Are cateva buguri cand vine cu softul din fabrica, iar la semnal (cel putin la DIGI) sta putin cam prost. Nu am avut niciodata probleme cu semnalul astfel incat sa nu pot efectua un apel sau sa trimit un SMS. Mici probleme sunt la datele mobile (sunt cam slabute uneori) , dar problema poate fi si din cauza retelei DIGI. Un alt aspect care nu mi-a placut este ca prinde ori 3G ori 2G, nu face switch automat intre ele. In caz ca semnalul este slab el se forteaza sa prinda in continuare 3G in loc sa iti dea semnal 2G.

    Toate fiind spuse la banii pe care i-am dat pe el sunt destul de multumit de telefon, nu mi s-a blocat niciodata si merge fluid in aplicatiile pe care le folosim majoritatea dintre noi (Facebook, Messenger, Whatsapp, Instagram, Chrome).

    Recomand o resetare la setarile din fabrica. Eu cand l-am primit avea unele buguri cu iconitele de pe ecran, iar dupa o resetare au dispartu probleme si am scapat si de bugul cu datele mobile care se dezactivau singure.

  4. L-am cumparat in Septembrie 2016 si :
    1.Incarcatorul nu a functionat inca de la inceput decat in anumite pozitii;
    2.Sticla ecranului e foarte slaba, s-a ales cu ciobituri pe margini si fisuri pe vertical;
    3.Are probleme de soft, m-am trezit de multe ori cu datele active in roaming si desigur cost suplimentar.
    4.Bateria este foarte slaba.. Chiar si la cei 2000mah e mult sub asteptari.

    Apoi la prima sansa de a-l trimite in service (de curand) s-au spalat pe maini zicandu-mi ca „nu face obiectul service-ului” Si asta dupa 6 luni din cele 24 care ar trebui sa fie de garantie.
    Practic arunci banii.

  5. salut! asemenea multora am cumpărat telefonul după ce l-ai prezentat…. s-a mai spus despre el? că arată ok, că funcționează ok și alte aspecte pe care nu le înșirui! pot spune că singura problema o are cu „Numele punctelor de acces” care în mod frecvent se setează automat pe rețeaua chinezească „中国移动CMWAP接入” de care nu pot scăpa și pe care cei de la iHunt au omis sa o rezolve…. sper sa îmi fac timp și să reinstalez softul… din partea mea au o bila neagră la capitolul ăsta, pt că înafara rebrenduirii nu au făcut nimic telefonului pt o funcționalitate 100% satisfăcătoare

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.